Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

Σάββατο, 07 Ιουλίου 2018 11:09

Ξεκίνησε η διανομή Δελτίων Κοινωνικών Τουρισμού σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα Κ.Ε.Π.  Δ. Νάουσας ενημερώνουν  τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του Ο.Γ.Α. για την έναρξη διανομής των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2018 από 2-7-2018 έως 31-8-2018.

Μετά την ημερομηνία αυτή και συγκεκριμένα από 7-9-2018 τυχόν αδιάθετα δελτία θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα Κ.Ε.Π., σε όλους όσους εκ των δικαιούχων υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα έτους 2018 συμπεριλαμβανομένων και των κληρωθέντων που δεν παρέλαβαν τα δελτία τους μέχρι τότε. Τα δελτία παραλαμβάνονται προσωπικά από τους δικαιούχους, για την παραλαβή των δελτίων από τρίτο άτομο απαιτείτε εξουσιοδότηση.

 

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν παροχής βιβλίων δεν λαμβάνουν δελτία αγοράς βιβλίων από τα Κ.Ε.Π. αλλά απευθύνονται στα συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ  βιβλιοπωλεία από 2-7-2018 έως 29-9-2018 προκειμένου να προμηθευτούν βιβλία. Μετά την ημερομηνία αυτή και ειδικότερα μετά την 5-10-2018 τυχόν αδιάθετα βιβλία θα διανέμονται με σειρά προτεραιότητας στα συμβεβλημένα με τον Ο.Γ.Α βιβλιοπωλεία  στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα και δεν κληρώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων και των κληρωθέντων που δεν παρέλαβαν τα βιβλία τους μέχρι τότε.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"