Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 12:30

Αγιασμός για το δημιουργικό εργαστήρι ΥΦΑΔΙ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με αγιασμό για το καλό της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, ξεκίνησε τη λειτουργία του το δημιουργικό εργαστήρι ΥΦΑΔΙ.

 Η εθελόντρια πρόεδρος Ευγενία Ζάλιου - Μπασιακούλη, αφού καλωσόρισε τον δήμαρχο κ. Ν. Κουτσογιάννη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ι. Παρθενόπουλο και τον αντιδήμαρχο κ. Στ. Δάγγα ευχαριστώντας τους για τη στήριξη του συλλόγου, αναφέρθηκε εν συντομία στις δράσεις των παιδιών - μελών του, τονίζοντας ότι για 18 ολόκληρα χρόνια, η συνέχιση λειτουργίας του ΥΦΑΔΙΟΥ οφείλεται αποκλειστικά στην αγάπη των κατοίκων της Νάουσας, που στηρίζουν κάθε δράση του και την εθελοντική προσφορά. Γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά, "στο ΥΦΑΔΙ ο εθελοντισμός κάθε μέρα γίνεται πράξη", ευχαριστώντας ιδιαίτερα τους εθελοντές πατέρα Νικόλαο Παπαθεοδώρου, Κ. Σιούγγαρη, Κ. Περβολάρη Ναυσ. Καράμπελα, Άρτ. Μπαξεβάνου, Μ. Κουκούλου, Γ. Δερβόκη, Ανν. Ματοσιάν, Ηλ. Τσίλη, Β. Μπίτζιο και την εκπαιδεύτρια Εμμ. Μιχαήλοβα για την υπευθυνότητα και την αγάπη που δείχνει σε όλα τα παιδιά.

Στη συνέχεια, όλοι μαζί, επισκέφθηκαν την έκθεση "Εικαστικό Φθινόπωρο 2018" όπου ο πρόεδρος Γ. Μάνος τους ξενάγησε στις καλλιτεχνικές δημιουργίες όλων των τμημάτων.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"