Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 17:33

"Τεχνικές πλοήγησης στην αγορά εργασίας: Βιογραφικό Σημείωμα- Συνοδευτική Επιστολή"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Κέντρο κοινότητας Δήμου Η.Π. Νάουσας σε συνεργασία με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Περιφερειακού Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας Βέροιας, πραγματοποίησε στις 3/10/2018 ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής με θέμα:"Τεχνικές πλοήγησης στην αγορά εργασίας: Βιογραφικό Σημείωμα- Συνοδευτική Επιστολή".

Το εν λόγω εργαστήριο απευθυνόταν σε ανέργους και εργαζόμενους που ενδιαφέρονται για επαγγελματικό επαναπροσανατολισμό/ επαγγελματική κινητικότητα, εγκλωβισμένους μισθωτούς ή σε όσους ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες δια βίου διαχείρισης της σταδιοδρομίας. Το εργαστήριο εστίασε στις δεξιότητες ανάδειξης προσόντων μέσα από το βιογραφικό σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή. Απώτερος στόχος είναι οι ωφελούμενοι να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τις δεξιότητες τους και τον τρόπο που μπορούν να τις προβάλουν, να εντοπίζουν επαγγελματικές ευκαιρίες και θέσεις εργασίας και να δημιουργούν το δικό τους βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή.

 

Το εργαστήριο ήταν δωρεάν και απευθύνονταν σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Η.Π. Νάουσας.

Τα στελέχη του Κέντρου  Κοινότητας ευχαριστούν θερμά το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Περιφερειακού Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας Βέροιας και ιδιαίτερα την κα Θωμαή Δημητριαδού για την άψογη συνεργασία.

 

Από το γραφείο τύπου Δήμου Νάουσας