Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 
 

 

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 17:30

Το Ε.Ε.ΕΚ. Νάουσας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Tο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Νάουσας επισκέφτηκε τον Αγροτικό συνεταιρισμό  Νάουσας, στο πλαίσιο διδακτικής επίσκεψης του εργαστηρίου Γεωπονίας.

 Εκεί μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά ο πρόεδρος κ. Ταμπακιάρης Κωσταντίνος η υπεύθυνη πωλήσεων κ. Σερδάρη Σούλα και ο διευθυντής κ. Βάγγας Κοσμάς. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού, ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους για τον τρόπο λειτουργίας του διαλογητηρίου, των θαλάμων ψύξης και συντήρησης και της διακίνησης των αγροτικών προϊόντων. Αξίζει να σημειωθεί η υποστήριξη στο τομέα της επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων, που μας διασφαλίστηκε. Μέσω αυτής της προοπτικής αναδεικνύετε το κοινωνικό προφίλ  του Α.Σ. Νάουσας αλλά και οι εργασιακές δεξιότητες των μαθητών μας. Το αναλυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εφαρμόζεται στο σχολείο μας, προβλέπει την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση των μαθητών αλλά και την ολόπλευρη ψυχοκοινωνική υποστήριξη τους με στόχο την  «ανάληψη της προσωπικής τους ευθύνης» και την αυτόνομη διαβίωση. Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας τόσο το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. όσο και το Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Νάουσας που μας συνόδευαν στην επίσκεψη, για την άψογη φιλοξενία που βιώσαμε στο κυλικείο του συνεταιρισμού.      

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"