Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 10:30

Δράση του ΣΔΕ Νάουσας στο πλαίσιο της ημέρας του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας ΑΜΕΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία (3  Δεκεμβρίου), η οποία θεσπίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη το 1992 και τηρείται παγκοσμίως, οι μαθητές του  Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας, ανέλαβαν να ανανεώσουν βάφοντας, τις ήδη υπάρχουσες θέσεις στάθμευσης των ΑΜΕΑ,  σε διάφορα σημεία της πόλης.

. Οι μαθητές δούλεψαν και έβαψαν τις θέσεις στάθμευσης  έξω από το κτίριο της Αστυνομίας, όπισθεν του Δημαρχείου, έξω από το ειδικό σχολείο Νάουσας, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Νάουσας και τις 3 θέσεις στάθμευσης επί της οδού Ζαφειράκη. Οφείλουμε όλοι οι κάτοικοι της Νάουσας να  σεβόμαστε τις ειδικές σημάνσεις που αφορούν στα Άτομα με αναπηρία, ώστε οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλα τα σημεία της πόλης.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"