Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 11:28

Η πλήρη λειτουργία του νέου δικτύου ύδρευσης το «στοίχημα» της διοίκησης της ΔΕΥΑΝ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η πλήρης λειτουργία του νέου δικτύου ύδρευσης, που παραμένει ανενεργό εδώ και σχεδόν 25 χρόνια, είναι το στοίχημα που έχει βάλει με τον εαυτό της η διοίκηση της ΔΕΥΑΝ και του Δήμου Νάουσας. Στόχος της Διοίκησης είναι η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του νεότερου δικτύου, για το οποίο δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά, χωρίς ποτέ να χρησιμοποιηθεί προς όφελος των δημοτών, της επιχείρησης και του Δήμου Νάουσας.

 

Για τον σκοπό αυτό, η ΔΕΥΑΝ προχωρά στη σύνδεση των οικοδομών με το νέο δίκτυο ύδρευσης αρχικά από την περιοχή του «Φόρου», δράση που θα συνεχιστεί και στο υπόλοιπο κομμάτι της πόλης. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΝ στην προσπάθεια αυτή είναι πολλά, ωστόσο με υπομονή και επιμονή θα ξεπεραστούν προκειμένου να επιτευχθεί ο τελικός στόχος.

 

Ήδη από την ΔΕΥΑΝ είναι σε εξέλιξη η δημοπράτηση έργου προϋπολογισμού 60.000€, με χρήματα από ίδιους πόρους, που αφορά την κατασκευή φρεατίων και ιδιωτικών συνδέσεων με το νέο δίκτυο στο κέντρο της πόλης, σε οδούς πέριξ της πλατείας Καρατάσου και μέχρι σήμερα δεν είχαν κατασκευαστεί. Θα ακολουθήσει μελέτη και δημοπράτηση έργου προϋπολογισμού 200.000€ για την αποκατάσταση των βλαβών, με στόχο να δοθεί σε λειτουργία το νέο δίκτυο ύδρευσης στο μεγαλύτερο τμήμα της πόλης, ώστε και οι συχνές βλάβες να περιοριστούν και φυσικά οι δαπάνες της ΔΕΥΑΝ.

 

Από το γραφείο τύπου Δήμου Νάουσας

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"