Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 22:16

"Αειφόρος ανάπτυξη του τουρισμού, μέσω ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας" (video, φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με στόχο την αειφόρο ανάπτυξη του τουρισμού , εγκαινιάστηκε το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών  (Visitor Information Center) του Δήμου Νάουσας, το απόγευμα της Παρασκευής στο κτίριο του πρώην ΚΕΠ, στη Μεγάλου Αλεξάνδρου (δίπλα στο Ηρώο).

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν  στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, που έχει θεσμοθετηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμαρχο του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού και εξωστρέφειας Δώρας Μπαλτατζίδου, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. του Δήμου Νάουσας Γιάννη Γιαννούλη, των αντιδημάρχων Γιώργου Βασιλείου, Βασίλη Τζουβάρα και Γιώργου Τριανταφύλλου, του Προέδρου της ΔΕΥΑΝ Γιώργου Τασιώνα, του Προέδρου του τοπικού Συμβουλίου Κώστα Χατζηστυλλή καθώς και πλήθος Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων της τοπικής κοινότητας Νάουσας, επιχειρηματιών του ξενοδοχειακού κλάδου, της εστίασης και πλήθος κόσμου.

Το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών (Visitor Information Center) θα λειτουργεί υπό την εποπτεία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Τουρισμού και Εξωστρέφειας. Στον ίδιο χώρο θα στεγάζονται τα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Πρόκειται για έναν σύγχρονο χώρο υποδοχής και πληροφόρησης των επισκεπτών. Η δημοτική αρχή σκοπεύει να σχεδιάσει στο μέλλον την οργάνωση του  τουριστικού προϊόντος «Νάουσα» μέσω παραδοσιακών και  σύγχρονων τρόπων (χρήση νέας τεχνολογίας) και ο εν λόγω χώρος πρόκειται να αποτελέσει τον «πυρήνα» επικοινωνίας αυτού.