Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 16:32

«Παρέλυσε» η Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγαλειώδης απεργιακή κινητοποίηση! Ίσως η μεγαλύτερη στη Νάουσα με τα πάντα κλειστά! Δεν λειτούργησε τίποτα!

Παρών και ο δήμαρχος κ. Νίκος Κουτσογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, δημοτικοί σύμβουλοι και τεράστιο πλήθος για τα δεδομένα της Νάουσας, από εργαζόμενους, συνταξιούχους, δημόσιους υπάλληλους, εμποροβιοτέχνες κ.ά.

 

 

Χαιρετισμούς απηύθυναν (κατακεραυνώνοντας την πολιτική της συγκυβέρνησης σε ασφαλιστικό και φορολογικό) ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Στράτος Προύσαλης, ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου "Μαρίνος Αντύπας" και μέλος της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων κ. Δημήτριος Τσιουλάκος (ανακοίνωσε ότι την Κυριακή στη Νίκαια της Λάρισας θα γίνει σύσκεψη των μπλόκων για να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις των αγροτών, που είναι ακόμα στους δρόμους), η γραμματέας της ΟΕΒΝ κ. Ταμάρα Λογγινίδου και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Νάουσας κ. Άγγελος Κάλλης.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του ΕΚΝ κ. Σάκης Τσίτσης, που τόνισε ότι το πρόβλημα στο ασφαλιστικό δεν είναι λογιστικό, αλλά πολιτικό. "Ας μαζέψουν τα δανεικά κι αγύριστα από τους βιομήχανους και αυτά από τη λίστα Λαγκάρντ", είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με παλμό, πανό και συνθήματα.

Στο τέλος των ομιλιών έγινε μια έκτακτη ανακοίνωση. Λεωφορεία που μετέφεραν πρόσφυγες χάλασαν στον Πλάτανο Ημαθίας και παράτησαν εκεί περίπου 100 άτομα, τα μισά από αυτά παιδιά. Είναι μεγάλη ανάγκη να μεταφερθούν εκεί τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. ¨Ολα αυτά τα συγκεντρώνει το "Πιθάρι". ¨Όσοι θέλουν να βοηθήσουν, ας το κάνουν άμεσα -ει δυνατόν- και με δικά τους οχήματα.

 

Σχετικά Άρθρα