Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 13:03

Ενημέρωση επαγγελματιών για την ανάπλαση της Μ. Αλεξάνδρου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενημερωτική συνάντηση με τους επαγγελματίες της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου είχε ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, στους οποίους ανέπτυξε τη μελέτη του μεγάλου έργου ανάπλασης της οδού. Θυμίζουμε ότι η μελέτη του έργου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος τόνισε στους επαγγελματίες ότι με την ολοκλήρωση του έργου, προϋπολογισμού περίπου 1 εκατ. ευρώ, η οδός αλλάζει όψη, γίνεται πιο ασφαλής και λειτουργική, πιο όμορφη και πιο σύγχρονη, γεγονός που θα βοηθήσει στην αύξηση της επισκεψιμότητας, σε συνδυασμό με τις άλλες δράσεις και έργα υποδομής που σχεδιάζονται (πάρκο, πεζοδρομήσεις, γέφυρα νοσοκομείου κ.ά.).

Οι επαγγελματίες συμφώνησαν πλήρως με τον σχεδιασμό και με τις επιλογές του έργου της ανάπλασης, ζήτησαν όμως την ταχύτερη ολοκλήρωση της παρέμβασης, σε συνεννόηση με τον ανάδοχο και μέσα από αυστηρή εποπτεία της πορείας των εργασιών, κάτι με το οποίο συμφώνησε ο Δήμαρχος.

 

"Είναι μια ακόμη σημαντική παρέμβαση με αναπτυξιακό πρόσημο, που θα δώσει ανάσες και προοπτική στους επαγγελματίες της ψυχαγωγίας στην περιοχή, αναβαθμίζοντας μια οδό όπου οι μόνες βελτιώσεις γίνονταν από τους ίδιους. Είναι όμως και μια πολιτική επιλογή που δένει την πόλη με το πάρκο της, σε συνδυασμό με τη μεγάλη παρέμβαση που έρχεται στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης. Θα είμαστε κοντά στο έργο της ανάπλασης από την πρώτη στιγμή και θα επιδιώξουμε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Όσοι ακόμη και τώρα επιμένουν να αντιστρατεύονται την πρόοδο να γνωρίζουν πως αυτή δεν ανακόπτεται»δηλώνει ο Δήμαρχος.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Νάουσας

 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"