Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 19:55

Επίσκεψη της Ίλιας Ιωσηφίδου και ομάδα συνεργατών της στο Δήμο Τρικκαίων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η υποψήφια δήμαρχος Νάουσας Ίλια Ιωσηφίδου συνοδευόμενη από ομάδα συνεργατών της επισκέφθηκε το Δήμο Τρικκαίων, γνωστό σε όλη την Ελλάδα - και όχι μόνο- για την πρωτοπορία του στην πληροφορική και την καινοτομία.

 Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου μαζί με την δημοτική σύμβουλο Ελένη Αυγέρου- Κογιάννη υποδέχθηκε εγκάρδια τους συμπολίτες μας και τους ενημέρωσε αυτοπροσώπως για τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες και προτεραιότητες του Δήμου στον τομέα της τεχνολογίας. Κατόπιν η ομάδα της «Δύναμης Δημιουργίας» ξεναγήθηκε στο κέντρο ελέγχου του Smart- Trikala, όπου ελέγχεται σε μόνιτορ ο «έξυπνος φωτισμός», οι θέσεις στάθμευσης, οι κάδοι, οι διαδρομές των απορριμματοφόρων κλπ. Τέλος επισκέφθηκαν το «Μύλο των Ξωτικών», που προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις χριστουγεννιάτικες μέρες και αποτελεί μια πολύ επιτυχημένη τουριστική δραστηριότητα του Δήμου Τρικκαίων. Η κυρία Ιωσηφίδου δήλωσε αποφασισμένη να αξιοποιήσει τη γνώση και την εμπειρία άλλων δήμων στην προσπάθεια της για αναβάθμιση του Δήμου μας και επανέλαβε την πρόθεσή της να κάνει το Δήμο Νάουσας πρωτοπόρο στην τεχνολογία με στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη.

 

Από το γραφείο τύπου της υποψήφιας δημάρχου Ίλιας Ιωσηφίδου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"