Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 20:02

Επίσκεψη του Νικόλα Καρανικόλα στο Νοσοκομείο Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Νοσοκομείο Νάουσας επισκέφθηκε, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας, στο πλαίσιο των συναντήσεων του με φορείς και συλλόγους του δήμου.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον διοικητή του, κ. Τάκη Μαυρογιώργο, τόνισε:

«Επισκέφθηκα σήμερα το νοσοκομείο Νάουσας. Ευχαριστώ τον διοικητή κ. Τάκη Μαυρογιώργο για την αναλυτική συζήτηση που είχαμε για τα ζητήματα της υγείας. Είναι κοινός μας στόχος η διατήρηση και η ενίσχυση της προσφερόμενης ποιότητας υπηρεσιών υγείας στους δημότες.

Θέλω να τονίσω ότι θα  είμαστε πάντα αρωγοί στην ενίσχυση της προσφερόμενης ποιότητας υπηρεσιών υγείας των κατοίκων του Δήμου τα οποία αποτελούν προτεραιότητα και για μας.

Άκουσα με πολύ προσοχή όλα τα θέματα που έθιξε ο διοικητής.

Άλλωστε στη δική μας σκέψη βασικό πλεονέκτημα κάθε νέου πολιτικού είναι η προσεκτική ακοή και όχι η βιαστική ομιλία. Αυτή την πολιτική πρεσβεύουμε».

Ευχαριστώ τον κ. Μαυρογιώργο για την φιλοξενία και την συζήτηση στα ζητήματα των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας του νοσοκομείου του δήμου μας.

Τον διαβεβαιώνω ότι  η συνεργασία μας θα είναι στενή και διαρκής, όπως φυσικά και με τις διοικήσεις όλων των φορέων και συλλόγων του δήμου Νάουσας.

Φαινόμενα εσωστρέφειας και μη συνεργασίας δεν βοηθούν στην επιδιωκόμενη «επανέναρξη», της πόλης και των κοινοτήτων μας.

Όλοι συνεργαζόμαστε επί ίσοις όροις»

 

Από το γραφείο τύπου του υποψήφιου δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα