Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 23:25

Πετυχημένη η παρουσίαση του βιβλίου «Φαγούδια με Βιο – λογικές αποπλανήσεις» στη Νάουσα (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Ναϊάς», παρουσιάστηκε με επιτυχία  το βιβλίο της Τεχνολόγου – Γεωπόνου Ελένης Παναγιώτου, «Φαγούδια με Βιο-λογικές αποπλανήσεις» το απόγευμα της Κυριακής στη Νάουσα.

Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στις "Νάουσα, Η πόλη του Οινου" και τα "Φαγούδια" κατάφεραν να μας αποπλανήσουν σε νόστιμες και υγιεινές διατροφικές περιπλανήσεις.

 Πρόκειται για ένα  βιβλίο υγείας-διατροφής που θα λύσει όλες τις απορίες σας. Ένα εγχειρίδιο πληροφοριών και γνώσεων σχετικά με υγεία και διατροφή, γραμμένο όμως σε πολύ προσιτή γλώσσα, απευθυνόμενο σε κάθε καταναλωτή, γονέα, αθλητή, μάγειρα και επαγγελματία υγείας (γιατρό, αισθητικό, γυμναστή κλπ) . Καλογραμμένο και ευκολοδιάβαστο, κυριολεκτικά «αποπλανεί» και προκαλεί τον αναγνώστη σε άλλες, πιο υγιεινές διατροφικές περιπλανήσεις.

Καυτηριάζει στις διατροφικές και τεχνολογικές τάσεις της εποχής μας, συγκρίνοντάς τες με αυτές των παλαιότερων εποχών, δίνει συμβουλές για οικιακή οικονομία και έξυπνες αγορές. Περιγράφει προϊόντα που, ενώ τα τελευταία χρόνια ακούγονται πολύ συχνά από τα ΜΜΕ, ωστόσο δεν γνωρίζουμε τις ιδιότητες, την χρησιμότητα και την χρήση τους.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα