Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 20:05

Η Βιβλιοθήκη Γιαννακοχωρίου Νάουσας «Ηλίας Τσέχος»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

Τρίτη και Πέμπτη 6-8 μ.μ και τηλ: 6977475721

Σε έναν όμορφο και θερμαινόμενο χώρο, στην πλατεία Γιαννακοχωρίου, με τα 17.000 βιβλία του, ιστορίας, ποίησης, ελληνικής και ξένης πεζογραφίας, παιδικό βιβλίο, cd, dvd, λευκώματα, αρχαία ελληνική γραμματεία, θέατρο, βιβλία συγγραφέων Ημαθίας και Πέλλας ...Και με 8.000 χιλιάδες δανεισμούς από το 2010, Η Βιβλιοθήκη Γιαννακοχωρίου '' Ηλίας Τσέχος '' σας αναμένει με χιλιάδες σελίδες αγκαλιές, γιατί το βιβλίο δεν λησμονεί τον άνθρωπο και κατοικεί το μέλλον.

Οι επιλογές και οι δυνατότητες πολλές! Μπορείτε να δανειστείτε μέχρι και 10 βιβλία το άτομο, σε χρόνους επιστροφής εντός τριών μηνών! Αφήνετε ονοματεπώνυμό και ένα τηλέφωνο, φροντίζοντας την καλή κατάσταση και του βιβλίου. Για τυχόν άλλες μέρες και διαφορετικές ώρες, για δανεισμό, στα τηλέφωνα: 6909566948 και 6939699902. Με έναν τόσο πλούσιο κόσμο στο βιβλίο, σας αναμένουμε λέξεις και πράξεις, εκτιμώντας εσείς τις προσπάθειες μας!

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γιαννακοχωρίου

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"