Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 18:51

«Το ARTville Festival αποδεικνύεται 7ψυχο!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με σήμα την εφτάψυχη γάτα ο πολιτιστικός σύλλογος ARTvilleανακοίνωσε τις ημερομηνίες του 7ου φεστιβάλ τέχνης και πολιτισμού στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας! Με πλούσιο σε δραστηριότητες πρόγραμμα και με όλες τις δράσεις και συναυλίες δωρεάν για το κοινό ο ARTvilleαποδεικνύεται εφτάψυχος! Από την Παρασκευή 27/7 έως την Τρίτη 31/7 και από τις 11:30 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του φεστιβάλ θα λαμβάνουν χώρα εκδηλώσεις, παιδικές δράσεις καθώς και συναυλίες αξιόλογων σχημάτων. Παράλληλα θα λειτουργεί όλες τις ώρες έκθεση χειροποίητων κατασκευών και τοπικών προϊόντων.

Όπως κάθε χρόνο η είσοδος σε όλες τις δράσεις αλλά και τις συναυλίες θα είναι ΔΩΡΕΑΝ! Αξίζει να πούμε πως και φέτος υπήρξε ρεκόρ σε αιτήσεις εθελοντών. Αυτό δείχνει πως ο κόσμος της Νάουσας και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά έχουν καταλάβει την αξία και τα οφέλη του εθελοντισμού και αυτό μας κάνει υπερήφανους!. Hμετατροπή της κοινωνίας μας σε κοινωνία αλληλεγγύης είναι το κύριο όραμά μας.

Ο φετινός στόχος του φεστιβάλ είναι η αντίδραση και κινητοποίηση ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό. ΟΧΙ στον λεκτικό, κοινωνικό, σωματικό και ηλεκτρονικό σχολικό εκφοβισμό είναι το φετινό σύνθημα που θα ακολουθεί σχεδόν όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα 27-31 Ιουλίου 2017 στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας!

 

Από τον πολιτιστικό σύλλογο ARTville