Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
 
 

 
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 17:19

Έκθεση «Εικαστικό Φθινόπωρο 2018»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Tο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 8μ.μ. τα εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικό Φθινόπωρο 2018». Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σύλλογο για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών και τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Νάουσας.

 Είναι μια έκθεση που αθροίζει την εξέλιξη της δημιουργικής και καλλιτεχνικής εμπειρίας όλων των εμπλεκομένων, δασκάλων και μαθητών, έτσι όπως προχωρά, αλλάζει και βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο. Τα τμήματα ζωγραφικής, ενηλίκων και παιδικά, θα εκθέσουν στον πολυχώρο «Έρια». Τα τμήματα κεραμικής, βιτρώ, ψηφιδωτού και κοσμήματος, στην αίθουσα «Ναϊάς».

Σημ.: Η Έκθεση θα διαρκέσει ως την Κυριακή 30 Ωκτωβρίου  και θα είναι ανοικτή καθημερινά το απόγευμα από τις 6μ.μ. έως τις 9μ.μ., Κυριακές το πρωί από τις 11π.μ. έως τις 2μ.μ. και απόγευμα από τις 6μ.μ. έως τις 9μ.μ..  

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"