Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 
Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 16:38

Αγροφιλία – Αρχαιοφιλία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 στο Αρχαίο Θέατρο της Μίεζας θα έχουμε κοντά μας τον καταξιωμένο συγγραφέα Μιχάλη Χαραλαμπίδη όπου θα μας ταξιδέψει και θα εμπλουτίσει τις γνώσεις μας στο θέμα της Αγροφιλίας, Αρχαιοφιλίας, την ύπαιθρο στο νέο αιώνα, η περίπτωση της Ελλάδας που αφορά την παιδεία, την αισθητική, τον πολιτισμό, την παραγωγή, την δημιουργία, την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια.


Θα αναπτύξει τις απόψεις και προτάσεις του για την Αναγέννηση της υπαίθρου όπως αυτή παρουσιάζεται στα ομώνυμα βιβλία του, «Αγροφιλία-Αγροτική Αναγέννηση-Νέα Αγροτικότητα» & «ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ-Ο τουρισμός ως πολιτιστική οικονομία».

Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Επιμελητήριο Ημαθίας και ο Μ.Ε.Γ.Σ.Ν. Κοπανού «Η ΜΙΕΖΑ» με την συνδιοργάνωση του Δήμου Νάουσας, της ΑΝΗΜΑ, του VAENI και την συμμετοχή των παραγωγικών φορέων του νομού καθώς επίσης και την αρωγή στήριξη πολιτιστικών συλλόγων.

Πιστεύουμε ότι η προτροπή να γίνει η εκδήλωση στο ιστορικό θέατρο της Μίεζας, θα συμβάλλει στην υλοποίηση και άλλων εκδηλώσεων-ομιλιών που θα κοσμούν το θέατρο και θα στοχεύουν κυρίως στην ανάδειξη του τόπου και την διερεύνηση της παιδείας.

Ευελπιστούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να στηρίξετε την προσπάθεια μας!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"