Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 13:11

«Η Νάουσα τραγουδά Μίκη»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Μουσικό Σωματείο «Ωδείο Ναούσης» συναντά τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη σε μια μοναδική συνεργασία με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» για να τραγουδήσει και να συμπαρασύρει το φιλόμουσο κοινό της Νάουσας σε ένα κοινό τραγούδι.

Τα τραγούδια του Μίκη με τεράστια αξία λόγου και μουσικής, που για πολλές δεκαετίες αποτέλεσαν μυστική πηγή δύναμης που ένωσε τις ψυχές των Ελλήνων, επίκαιρα και πάλι στο σημερινό σκληρό περιβάλλον της απόγνωσης, καταφέρνουν να διεγείρουν το συναίσθημα, τη σκέψη, την αγωνία ενός λαού που ενώνεται μέσα απ’ αυτά, νιώθει περηφάνια και την ανάγκη να τα τραγουδήσει με μια φωνή.

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» δημιουργήθηκε  το 1997 από μουσικούς-συνεργάτες του συνθέτη γνώστες του έργου του. Έκτοτε έχει δώσει πάμπολλες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό συμπράττοντας με πολλούς νεότερους καλλιτέχνες.

Τραγουδούν ο Δημήτρης Μπάσης, η Μαίρη Δούτση, η Μικτή τετράφωνη και η παιδική χορωδία του «Ωδείου Ναούσης». Φιλική συμμετοχή Κώστας Πατσιάς.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου, στο Θερινό  Δημοτικό Θέατρο, στις 9μ.μ. «Η Νάουσα τραγουδά Μίκη» σε μια συνδιοργάνωση του Δήμου Νάουσας, του Μουσικού Σωματείου «Ωδείο Ναούσης» και της Αντιπεριφέρειας  Ημαθίας.

Εισιτήρια των 5€ προπωλούνται στο γραφείο του «Ωδείου» (Εστία Μουσών) και στα καταστήματα «Γεωργία», «Έμμετρη γνώση», «City», «φωτο Λιλιάμτη».