Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 13:33

Ταξίδι – παράσταση του Ωδείου Ναούσης στην Ελβετία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η αποστολή του Μουσικού Σωματείου «Ωδείο Ναούσης» αποτελούμενη από τη μικτή χορωδία, μαντολινάτα και την ορχήστρα του, επέστρεψε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου από τη Βασιλεία της Ελβετίας όπου είχε μεταβεί, προσκεκλημένη του «Πολιτιστικού Κύκλου Φίλων της Ελλάδας στη Βασιλεία».

 Το Ωδείο μας έδωσε μια συναυλία – μουσική παράσταση, αναδρομή στους σημαντικότερους σταθμούς της νεότερης ελληνικής ιστορίας και της κοινωνικής ζωής των Ελλήνων μέσα από έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών.  Στην κατάμεστη από ομογενείς και φιλέλληνες αίθουσα KUSPOτην παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, χτύπησε η καρδιά της Ελλάδας στην καρδιά της Ευρώπης. Οι χορωδοί και οι μουσικοί μας ενθουσίασαν και συγκίνησαν το κοινό και απέσπασαν κολακευτικά σχόλια σε βαθμό υπερθετικό. Στη συνέχεια η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα ελληνικό γλέντι με την ορχήστρα του Ωδείου.  Χορωδοί και θεατές ενώθηκαν σε έναν κοινό χορό που διατήρησε το κέφι του, φέρνοντας πιο κοντά την Ελλάδα στους οικοδεσπότες.  Η αποστολή του Ωδείου έτυχε μιας θερμότατης υποδοχής και φιλοξενίας, με αποκορύφωμα την ξενάγηση και εστίαση  της Κυριακής 28 Οκτωβρίου από τους οικοδεσπότες σε ολιγομελείς ομάδες.

 Το «Ωδείο Ναούσης» ευχαριστεί θερμά τον «Πολιτιστικό Κύκλο» και προσωπικά την πρόεδρό του κ. Κατερίνα Βαλή για την πρόσκληση και τη φιλοξενία, το Γραφείο Γενικού Τουρισμού RallisTravelκαι προσωπικά τον κ. Μανόλη Ράλλη για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την άψογη συνεργασία, καθώς και για  την πολύτιμη συνδρομή του στην επαφή των δύο συλλόγων, με στόχο τον προγραμματισμό και την πραγματοποίηση του ταξιδιού.

 Σημαντικότατος παράγοντας επιτυχίας της αποστολής-ταξιδιού ήταν ο κ. Βασίλης Καρανάτσιος, που διαμένει εκεί με την οικογένειά του και ο οποίος έδωσε κυριολεκτικά την ψυχή του ώστε να φιλοξενηθεί με τον καλύτερο τρόπο το «Ωδείο» και γι΄αυτό το σωματείο τον ευχαριστεί θερμά.

 

Από το Ωδείο Ναούσης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"