Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 11:19

Ευχαριστήριο του Ομίλου «Η Αράπιτσα»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με την ολοκλήρωση των εαρινών δράσεων για τον πολιτισμό και το περιβάλλον που διοργάνωσε ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Η Αράπιτσα» τους μήνες Μάρτιο ως Ιούνιο, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία τους. Ιδιαίτερα:

  1. Για την παιδική παράσταση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαρτίου 2018, ευχαριστούμε τους χορευτές και τους γονείς τους, τους πολιτιστικούς συλλόγους «Πυρσός» και «Καρατάσος Στενημάχου» και τον χοροδιδάσκαλο Γιώργο Πίπιλα.
  2. Για το τριήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στην παραδοσιακή φορεσιά, που πραγματοποιήθηκε 27-29 Απριλίου 2018, ευχαριστούμε την κα Κατερίνα Δημητριάδου για την έκθεση χειροποίητης κούκλας με παραδοσιακές φορεσιές και τον κο Αχιλλέα Τσιάρα για την ομιλία – παρουσίαση της γυναικείας παραδοσιακής φορεσιάς του Ρουμλουκιού.
  3. Για την έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Η Πολιτεία των Πουλιών» που πραγματοποιήθηκε 2-8 Ιουνίου 2018 με την ευκαιρία της Παγκόσμιας μέρας Περιβάλλοντος, ευχαριστούμε τον δημιουργό – εκπαιδευτικό κο Χάρη Κουρουζίδη, τον προϊστάμενο και την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Ημαθίας, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων που συμμετείχαν στις δραστηριότητες, την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και τον Δήμο Νάουσας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο