Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 20:12

"Ξανα-Βγάλτα κι έρχουμι" από την Παλιουφιρμένη σε νέες ημερομηνίες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Οι νέες ημερομηνίες της θεατρικής παράστασης της Παλιουφιρμένης με τίτλο "ΒΓΑΛΤΑ ΚΙ ΕΡΧΟΥΜΙ", που αναβλήθηκε τον περασμένο Νοέμβρη, είναι οι 4, 5, 8, 11 και 12 Φεβρουαρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας. 
Για τις παραστάσεις αυτές θα εκδοθούν νέα εισιτήρια. Οι θέσεις είναι αριθμημένες και τα εισιτήρια κοστίζουν 5€. Στην επιλογή παράστασης και θέσης θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους κατέχουν εισιτήρια των παραστάσεων που αναβλήθηκαν. Αναλυτικά, από την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και για πέντε ημέρες θα γίνεται μόνο αντικατάσταση των παλαιών εισιτηρίων με καινούρια. Από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και μέχρι το πέρας των παραστάσεων θα γίνεται και αντικατάσταση και κανονική πώληση εισιτηρίων. Η αντικατάσταση και προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά στο CITY Espresso Bar (Ζαφειράκη 11) στις ώρες 10:00-13:00 και 18:00-20:00. Η ομάδα της Παλιουφιρμένης προετοιμάζεται εντατικά και υπόσχεται να προσφέρει για μία ακόμη φορά άφθονο γέλιο. Όσοι πιστοί προσέλθετε!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"