Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 18:34

Δήλωση της εταιρείας “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο.Ε.”

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Σχετικά με δημοσιεύματα που διακινούνται αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο υπό μορφή “πολιτικών σχολίων”, η εταιρία μας οφείλει να ενημερώσει τους φίλους και πελάτες της για τα παρακάτω:

Ως είχαμε νόμιμο δικαίωμα λάβαμε μέρος σε ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας σχετικά με την μακροχρόνια εκμίσθωση του αναψυκτηρίου που βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, από την οποία νόμιμη διαγωνιστική διαδικασία αναδειχθήκαμε πλειοδότες μισθωτές.

Εν συνεχεία υπογράψαμε την σύμβαση μίσθωσης με τον εκμισθωτή Δήμο Νάουσας, αφού βεβαίως καταβάλλαμε εγγύηση ποσού 40.000 Ευρώ, την μεγαλύτερη εγγύηση που έχει δοθεί ποτέ για το συγκεκριμένο αναψυκτήριο. Παράλληλα καταβάλλαμε το πρώτο μίσθωμα ύψους 10.411,80 Ευρώ για το 1ο έτος, όπως προέβλεπε η σύμβασή μας με τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας, ενώ στις υποχρεώσεις της μίσθωσης είναι η συντήρηση των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ τα οποία θα χρησιμοποιούνται ελεύθερα από το κοινό, όπως ακριβώς μέχρι σήμερα.

Όλα λοιπόν έγιναν νόμιμα από πλευράς μας και τηρήσαμε απαρέγκλητα κάθε στάδιο της διαδικασίας που προέβλεπε ο συγκεκριμένος μισθωτικός διαγωνισμός.

Επομένως, ως προς μεν τα σχόλια που διαβάσαμε να διατυπώνονται από μειοψηφία των διακινητών της “είδησης”, δηλώνουμε ρητά την επιφύλαξή μας για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας για προσβολή της φήμης της εταιρείας μας, καθώς ουδείς έχει το δικαίωμα να εκφράζεται με τρόπο προσβλητικό εις βάρος της και να υπαινίσσεται την ύπαρξη έκνομων σχέσεων μεταξύ της εταιρείας μας και του εκμισθωτή Δήμου.

Ως προς δε την ακατανόητη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, διερωτώμεθα πότε, σε ποιόν χρόνο δηλαδή, θα παύσει η καρεκλοκένταυρη γραφειοκρατική αντιμετώπιση της οικονομίας να εφευρίσκει εμπόδια στην οικονομική ανάπτυξη (γιατί περί αυτού πρόκειται), επικαλούμενη έωλες “ερμηνείες” τις οποίες μόνη της αυτή κατανοεί και μόνη της αυτή ενστερνίζεται.

Δηλώνουμε, μετά ταύτα, ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιστη των νομίμων δικαιωμάτων μας και για την ακύρωση της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης».

 

Νάουσα, 22-06-2019

 

Για την εταιρεία

Ο νόμιμος εκπρόσωπος

Ρίζος Στέργιος