Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 20:32

Γυρίζουμε σελίδα – Συνεχίζουμε δυναμικά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το 1952 ο Προκόπης Αν. Μπίλης άνοιγε το πρώτο πρατήριο υγρών καυσίμων στην Νάουσα, στην γνωστή θέση, απέναντι από την σημερινή Λέσχη Αξιωματικών. Επί 70 χρόνια το πρατήριο συνέχιζε αδιάλειπτα την παρουσία του, περνώντας πλέον στη δεύτερη γενιά και στον ΑναστάσηΠρ. Μπίλη, στηριζόμενο πάντοτε στην εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και την αγάπη του καταναλωτικού κοινού της Νάουσας. Το κατάστημα αυτό, (με τις «ευλογίες των ευεργετηθέντων»), πλέον ολοκλήρωσε τον κύκλο του. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Φωτογραφία του πρατηρίου με σήματα ESSOPAPPAS

Σήμερα, η επιχείρηση υγρών καυσίμων «ΕΚΟ»του Κωνσταντίνου Αν. Μπίλη ( η τρίτη πλέον γενιά), ενημερώνει τους πελάτες της και το καταναλωτικό κοινό ότι συνεχίζει δυναμικά την λειτουργία της, στις εγκαταστάσεις της στην περιοχή των νέων εργατικών κατοικιών, παρέχοντας τα γνωστά προϊόντα καυσίμου της εταιρίας «ΕΚΟ» για την θέρμανση και την αυτοκίνηση, εμπλουτίζοντας σύντομα αυτά, καθώς, επίσης, προσφέροντας κι έναν άνετο και οργανωμένο χώρο για την ολοκληρωμένη φροντίδα του αυτοκινήτου σας.

Το νέο πρατήριο στην περιοχή των νέων εργατικών κατοικιών

Το κατάστημα μας απέναντι από την Λέσχη Αξιωματικών αναστέλλει τη λειτουργία του ως πρατήριο υγρών καυσίμων επανερχόμενο σύντομα στη νέα μορφή λειτουργίας του.

Με την ίδια πάντοτε εκτίμηση και σεβασμό

Κωνσταντίνος Αν. Μπίλης