Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 10:57

Γιάννης Παρθενόπουλος: «Κανένα σχέδιο διάσωσης δεν ακούστηκε από την αντιπολίτευση»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Την δική του άποψη για όσα ειπώθηκαν  στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας για την Ε.Τ.Α. Α.Ε. καταθέτει ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιάννης Παρθενόπουλος.
« Θα ήθελα να ξέρω την άποψη του κόσμου για την χθεσινή συγκέντρωση που προκάλεσε η αντιπολίτευση με θέμα το μέλλον της δημοτικής επιχείρησης.
Θέλω να ξέρω εάν ο κόσμος της Νάουσας περίμενε κάτι τέτοιο. Κύριοι εάν αυτά θέλει ο κόσμος θα την κάνω Λούης. Εγώ δεν μπορώ να εμπαίζω τον κόσμο ούτε να τον χτυπώ την πλάτη.
Ουδεμία πρόταση όταν δεν κάνει αναφορά σε νούμερα δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Δηλαδή πάμε για ένα δοκιμαστικό πείραμα και τίποτε άλλο.
Εάν πιάσει θα γίνουμε θεοί εάν όχι έχει πάλι ο Θεός θα βρούμε κάτι να το ρίξουμε στον δήμαρχο.
Μιλάμε για μία επιχείρηση η οποία άρχισε να έχει προβλήματα από το 2010 και μετά. Κανένα σχέδιο διάσωσης δεν ακούστηκε από την αντιπολίτευση με αναφορά τα οικονομικά της επιχείρησης και πολύ περισσότερο από την παράταξη του κυρίου Καραμπατζού.
Εγώ πραγματικά εύχομαι να πετύχει το νέο σχήμα που θα αναλάβει την διοίκηση αλλά δεν θα ανεχτώ άλλες τέτοιες προτάσεις που θα έχουν θέμα όπως σωστά το επισήμανε η αντιπολίτευση ,μη θέλοντας ,παράταση ζωής..Αλλά δεν θα ανεχτώ να δοθούν λύσεις του τύπου το Δημαρχείο αντέχει στατικά διότι σήμερα που έχει πολύ κόσμο δεν έπεσε».
 

Σχετικά Άρθρα