Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 00:23

Γολγοθάς χωρίς Ανάσταση …

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Του Γρηγόρη Σακαλή

 

Η φτώχεια κι η ανέχεια έχει αγγίξει όλο το κοινωνικό σώμα πλην Λακεδαιμονίων. Τράπεζες, μεγαλοβιομήχανοι και λοιποί … αναξιοπαθούντες είναι στο απυρόβλητο. Κοντά στους εργαζομένους που έχουν υποφέρει τα πάνδεινα, έχουν προστεθεί πλέον και τα μεσαία στρώματα με τις νέες ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση. Εξοντωτική φορολογία στους ελεύθερους επαγγελματίες που θα αναγκάσει πολλούς να κλείσουν τις δουλειές τους.

Υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη ενόψει του καινούργιου μνημονίου που ετοιμάζεται, συναγωνίζονται στην προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση. Όχι βέβαια πως η αντιπολίτευση πάει πίσω. Ένα θέατρο του παραλόγου παίζεται στο πολιτικό σκηνικό με μπόλικο παρασκήνιο που υποτίθεται πως οι δημοσιογράφοι το φωτίζουν με τα ρεπορτάζ τους. Υποτίθεται. Γιατί στην πραγματικότητα συσκοτίζουν παρά φωτίζουν, εφαρμόζοντας πιστά τις εντολές των καναλαρχών – εργοδοτών τους.

Φως δεν φαίνεται στην άκρη του τούνελ.

Όλοι μας υποφέρουμε και λύση δεν φαίνεται να υπάρχει. Προς το παρόν. Ας ελπίσουμε ότι τα επόμενα χρόνια δεν θάναι Γολγοθάς χωρίς Ανάσταση.   

 

 

Σχετικά Άρθρα