Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Μαϊος 2016 09:51

«Ο λόγος μας δεν είναι ακόμη οργισμένος»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Της Κατερίνας Ανθρακέα*

 

Είμαστε αν όχι το μοναδικό σωματείο ,ένα από τα  λιγοστά πρωτοβάθμια σωματεία των νοσοκομείων που κατεβαίνουν στις εκλογές χωρίς κομματικές σημαίες.

 Εδώ και 6 χρόνια που ζούμε με τις συνέπειες των μνημονίων καταδικάζουμε τις κακομεταχειρίσεις των νοσοκομείων όλων των κυβερνήσεων που έχουν περάσει χωρις να επιδεικνύουμε τις προσωπικές μας πολιτικές πεποιθήσεις .

Ζητήσαμε τη βοήθεια όλων των κομμάτων για την επιβίωση του νοσοκομείου μας. Χαρακτηριστικά να σας πω πως το 2010 ζητήσαμε και συναντηθήκαμε στο νοσοκομείο μας με τον Κο Τσίπρα όταν το κόμμα του έπαιρνε 4% στις εκλογές. Πιστεύουμε πως ο μόνος τρόπος να κρατάμε σε εγρήγορση τον κόσμο και τους κρατικούς μηχανισμούς είναι η ανάδειξη των προβλημάτων μέσω των τοπικών ΜΜΕ. Ίσως να μην είναι η άποψη όλων αλλά των περισσοτέρων. Όταν μας καθησυχάσανε ,χάσαμε την μαιευτική μας. Δεύτερη φορά το ίδιο λάθος δε θα το επιτρέψουμε. Ο Κος Λοβέρδος εξαγριωμένος το διαβεβαίωνε πως η μαιευτική δε θα κλείσει. Ο λόγος μας δεν είναι οργισμένος αλλά θα μπορούσε δικαιολογημένα να είναι γιατί:

-Λιγοστό προσωπικό που συμπληρώνει τις βάρδιες προσωπικό που έρχεται με τρίμηνες μετακινήσεις από άλλα νοσοκομεία.

-το μικροβιολογικό μετά τις 11 το βράδυ δε λειτουργεί

-το παιδιατρικό εφημερεύει μόνο 15 μέρες το μήνα-μαιευτική δε λειτουργεί-φύλαξη νοσοκομείου δεν υπάρχει-διοικητικό προσωπικό λιγοστό-νυχτερινά ωράρια κουτσοπληρώνονται (8 ευρώ το 8ωρο). Έχουμε όμως ακόμα αντοχές οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Νάουσας και δεν είναι  ΑΚΟΜΗ ο λόγος μας οργισμένος

 

Εργαζομένη Νοσοκομείου Νάουσας

Σχετικά Άρθρα