Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 11:21

Τα ίδια Παντελάκη μου…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το Άλσος του Αγίου Νικολάου το απόγευμα της Κυριακής από αναγνώστη της «Ν». Δυστυχώς δεν έχει αλλάξει τίποτα όσον αφορά τη νοοτροπία και τη γαϊδουριά μας. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι να παρκάρουμε όπου γουστάρουμε διότι πολύ απλά μπορούμε και έτσι μας αρέσει, δίχως να υπολογίζουμε τίποτα...

 

Το σχόλιο του αναγνώστη της «Ν» έχει ως εξής:

«Αυτή ήταν η εικόνα που αντίκρισα με τα αυτοκίνητα πίσω από το πέτρινο κτίριο και μπροστά στην εκκλησία. Το απόλυτο χάος και απέραντη θλίψη. Πού είναι  οι ομάδες φύλαξης που  μας παρουσίαζε  η  δημοτική αρχή; Από πού πήραν άδεια οι πολλαπλές τελετές γάμου με γλέντι απέναντι από το ξενοδοχείο; Αποφεύγω την έκφραση απερχόμενη δημοτική αρχή γιατί πιστεύω ότι αν αγαπάς τον τόπο σου είσαι στις επάλξεις μέχρι τελευταία μέρα.."

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.