Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 20:29

Αυτό είναι πολιτισμός ή όχι;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το θέμα της οδικής μας συμπεριφοράς είναι γνωστό και μη εξαιρετέο και στο παρελθόν έχουμε γράψει πολλές φορές γι’ αυτό. Για το παράνομο παρκάρισμα, για τις κακές μας συνήθειες, για την έλλειψη παιδείας, για την έλλειψη της δημοτικής αστυνομίας, για το ρόλο της τροχαίας και ούτω καθεξής.

Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε αναγνώστης της «Ν» με σκοπό να αναδειχθεί και πάλι το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης παιδείας μεγάλης μερίδας των οδηγών της Νάουσας, του ωχαδερφισμού, της έλλειψης αστυνόμευσης και επιβολής του νόμου, όπως γράψαμε και παραπάνω…

Πάντως, να μην καυχιόμαστε και τόσο πολύ για τον πολιτισμό μας διότι πολιτισμός δεν είναι μόνο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και οι σύλλογοι, πολιτισμός είναι και άλλα πράγματα συνυφασμένα με την κοινωνία και την καθημερινότητα.

Προφανώς υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες και από άλλα ζητήματα τα οποία χρήζουν σχολίου και καυτηριασμού. Το ζήτημα είναι πάμε προς το καλύτερο, προς το χειρότερο ή παραμένουμε στα ίδια;

 

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.