Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 20 Μαϊος 2020 21:49

Ξεκίνησε η «κανονικότητα» μαζί της και οι παλιές κακές μας συνήθειες..

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Κυριακάτικη βόλτα στον Άγιο Νικόλαο πραγματοποιήθηκε για να επιβεβαιωθεί η περιέργεια μας, όσον αφορά τη συμπεριφορά μας ως πολίτες και ως οδηγοί τώρα που το Άλσος του Αγίου Νικολάου είναι ανοικτό.

Και ναι, παρότι τα καταστήματα Εστίασης παραμένουν κλειστά, άρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, αρκετοί οδηγοί πάρκαραν τα αυτοκίνητα τους μέσα στον Άγιο Νικόλαο και όπως βλέπετε και σε μία από τις φωτογραφίες και στην είσοδο της πάλαι ποτέ «Ναυαρχίδας», του ξενοδοχείου «Βέρμιον».

Φυσικά υπήρχαν αρκετοί ποδηλάτες και περιπατητές όπως και άλλοι που άφησαν έξω από τον Άγιο Νικόλαο τα αυτοκίνητα τους. Φαίνεται όμως πως οι κακές μας συνήθειες (βάζουμε μέσα και τους εαυτούς μας) δεν κόβονται εύκολα. Μόνο με το μαχαίρι ίσως…

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.