Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 14 Μαϊος 2021 20:42

Παραμένει μια διασταύρωση «καρμανιόλα» εδώ και χρόνια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα ευτυχώς δίχως θύματα (αν και είχαμε απεγκλωβισμό γυναίκας από αυτοκίνητο), συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στο σημείο της διασταύρωσης  «καρμανιόλα» μεταξύ των δρόμων προς Παναγιωπούλα και Στράντζα και προς Σχολή Αριστοτέλους.

Στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν γίνει δεκάδες τροχαία εδώ και χρόνια. Ψάχνοντας βρήκαμε αντίστοιχη ανάρτηση της naousanews από το 2016! Το πρόβλημα είναι πως παρότι υπάρχει STOP για τους οδηγούς αυτό δεν φαίνεται να είναι αποτελεσματικό καθώς τα τροχαία ατυχήματα δεν έχουν σταματήσει πρακτικά ποτέ.

Κατά την ταπεινή μας  άποψη θα πρέπει να μπουν  προειδοποιητικά φανάρια που αναβοσβήνουν και στις τέσσερις μεριές της διασταύρωσης (όπως στη διασταύρωση του ΓΑΛΑΞΙΑ) , να καθαριστούν οι άκρες του δρόμου για να είναι ξεκάθαρη η σήμανση και ίσως θα πρέπει να μπει επίσης ένα φωτιζόμενο STOP.

Το ερώτημα είναι βέβαια για ποιο λόγο όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει μια τέτοια γενναία παρέμβαση και τα τροχαία συνεχίζονται;

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.