Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 10:40

Άθλια η εικόνα του Κολυμβητηρίου Νάουσας (φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Υγρασία, νερά και κουβάδες σε διαδρόμους, νερά να τρέχουν από την οροφή και να πέφτουν και μέσα στην πισίνα, διαβρωμένοι τοίχοι και απουσία  υπαλλήλου του δήμου τις ώρες του κοινού, ανεπαρκής φωτισμός έξω από το κολυμβητήριο και ανύπαρκτος στο παρκινγκ, αποτελούν το πάζλ της άσχημης εικόνας που  διαπιστώσαμε, κατά την αυτοψία που κάναμε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας, το βράδυ της Δευτέρας.

Αφορμή για την επίσκεψη μας, ήταν ένα σχόλιο – παραίνεση, αναγνώστριας της «Ν», η οποία μας ανέφερε τα εξής;

«Κύριε Λιολιο. Επειδή δεν ξέρω πως να απευθυνθώ στην παρούσα δημοτική αρχή θα γράψω σε σας για τα χάλια του κολυμβητηρίου. Ντροπή σε όλους να υπάρχουν στους διαδρόμους τενεκέδες και κουβάδες να μαζεύουν τα νερά της βροχής. Κατάντησαν το στολίδι της πόλης τζιαντε! χωρίς να σκεφτούν τυχόν τραυματισμό κάποιου παιδιού. Αυτό το διαμάντι της πόλης που είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τα κολυμβητήρια της Ευρώπη το καταντήσαμε Χαβούζα. Αισθάνομαι μόνον ντροπή. Ευχαριστώ».

 

Μπάτε σκύλοι αλέστε στην γραμματεία

Καταρχάς όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι και όπως μας πληροφόρησαν πολίτες  που κολυμπούν, κάποιες μέρες ειδικά το βράδυ, δεν υπάρχει υπεύθυνος του δήμου στη Γραμματεία. Αποτέλεσμα είναι να πέφτει η ευθύνη στον εκάστοτε ναυαγοσώστη ο οποίος είναι εξωτερικός συνεργάτης και όχι υπάλληλος του δήμου.

Άρα, το ταμείο του δήμου κάποιες ώρες κοινού το κρατάει ο ναυαγοσώστης, ενώ όπως επίσης διαπιστώσαμε μπαίνοντας στο κολυμβητήριο, στην είσοδο απλά δεν υπάρχει κανείς και κανένας έλεγχος. Μπάτε σκύλοι αλέστε δηλαδή.

 

Νερά, υγρασία και διάβρωση

 

 

 

 

 

Άθλια όμως είναι η εικόνα τις ημέρες που βρέχει και κυρίως τις ημέρες που βρέχει αρκετά. Διαπιστώσαμε νερά να πέφτουν από την οροφή ακόμη και μέσα στην πισίνα,  νερά στους διαδρόμους και κουβάδες που τοποθετούνται  για να μαζέψουν τα νερά αλλά και τοίχοι να έχουν σαπίσει και διαβρωθεί πίσω  από τις ντουζιέρες των αθλητών.

 

Ανεπαρκής  φωτισμός

 

 

Τέλος, ανεπαρκής είναι ο φωτισμός του κολυμβητηρίου το βράδυ, καθώς στο προαύλιο υπάρχει μόνο ένας προβολέας, ενώ ανύπαρκτος είναι ο φωτισμός στο παρκινγκ.

Θέλουμε να ελπίζουμε πως ο δήμος θα σκύψει πάνω στο πρόβλημα και θα δώσει λύσεις έστω και προσωρινές, διότι όντως όπως ανέφερε και η αναγνώστρια της «Ν», δεν είναι δυνατόν το στολίδι αυτό της Νάουσας να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

 

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.