Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 10:53

Υπήρξε μέριμνα ή κάλλιο αργά παρά ποτέ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με χαρά είδαμε μετά το city walk για την άσχημη εικόνα του κολυμβητήριου Νάουσας, το δήμαρχο Νικόλα Καρανικόλα, να κάνει αυτοψία μαζί με υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Σε δήλωση του μάλιστα στο προσωπικό του λογαριασμό δήλωσε τα εξής

«Με το πέρασμα της καταιγίδας "ΑΘΗΝΑΣ", η οποία άφησε τα ίχνη της στο σύνολο της χώρας, και μάλιστα κάνοντας τεράστιες ζημιές σε πολλούς Δήμους, σήμερα κάναμε αυτοψία με ανθρώπους της τεχνικής υπηρεσίας, σε πολλά σημεία.

Ομολογώ, ότι αν και ο Δήμος μας δέχτηκε πάρα πολύ πίεση, λόγω της συνεχούς νεροποντής, δεν έχουμε πολλά προβλήματα.

Χάρη στην προετοιμασία της ΔΕΥΑΝ δεν είχαμε σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα όπως θα μπορούσε να συμβεί. Τα φρεάτια ήταν όλα επιμελώς καθαρά και αν και οι αγωγοί βρέθηκαν στα όρια της χωρητικότητας τους το δίκτυο άντεξε. 

Έτσι τα περισσότερα προβλήματα τα αντιμετωπίσαμε σε κτίρια του Δήμου όπως το κολυμβητήριο και το 2ο νηπιαγωγείο της Νάουσας. Επίσης, προβλήματα υπήρξαν με κατολισθήσεις σε οδούς, όπως και κάποιες υποχωρήσεις σε δημόσια ακίνητα όπως το γήπεδο του Ροδοχωρίου.

Ήδη, δόθηκαν οι εντολές, τόσο για την αποκατάσταση, όσο και για τις αναγκαίες τεχνικές εργασίες και επιδιορθώσεις εξετάζοντας όλα τα προβλήματα. Βήμα, βήμα θωρακίζουμε τον Δήμο μας έναντι των ακραίων φαινομένων της εποχής».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μας έχει ήδη δοθεί εντολή για στεγανοποίηση της οροφής, ενώ όπως βλέπετε και στη φωτογραφία θα διορθωθούν οι διαρροές στις σωληνώσεις των τοιχίων στα αποδυτήρια , καθώς αυτή είναι η αιτία που φούσκωσαν οι τοίχοι.

Η παρατήρηση μας όμως στα λεγόμενα του δημάρχου είναι πως τα προβλήματα στο Κολυμβητήριο δεν ξεκίνησαν με την καταιγίδα «ΑΘΗΝΑ» αλλά προϋπήρχαν για αρκετό καιρό. Τουτέστιν σε κάθε καταιγίδα η νεροποντή  υπήρχαν νερά στους διαδρόμους, κουβάδες και νερά στην πισίνα, ούτε οι τοίχοι φούσκωσαν τώρα.

Ευχόμαστε οι αποκαταστάσεις να γίνουν σύντομα.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.