Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 15:34

Με αυτή την κατάσταση πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι;(video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αυτή η κατάσταση  υπάρχει στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου για πάνω από 20 μέρες.  Γ'ύρω  στις 24 Σεπτεμβρίου αν δεν μας απατά η μνήμη μας υπήρξε βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΥΑΝ σ ένα νέο έργο όπως είναι αυτό της ανάπλασης της Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η βλάβη προφανώς διορθώθηκε από συνεργείο της ΔΕΥΑΝ αλλά απλώς μπαζώθηκε με χαλίκι και δεν ασφαλτοστρώθηκε. Το αποτέλεσμα είναι φυσικά όταν ξεκίνησε η κακοκαιρία το χαλίκι να υποχωρήσει, να γεμίσει νερά, να δημιουργηθούν τρύπες και φυσικά να υπάρχει ένας γολγοθάς για οδηγούς και πεζούς, χώρια που και η εικόνα από μόνη της δεν είναι καθόλου καλή.

Η βλάβη με τη διαρροή της ΔΕΥΑΝ όταν δημιουργήθηκε

 

Δεχόμαστε  πως η ΔΕΥΑΝ ή ο Δήμος Νάουσας θα έριχνε άσφαλτο αν δεν μεσολαβούσε η κακοκαιρία που όντως διαρκεί πολλές μέρες με αποτέλεσμα να υπάρχουν παντού νερά. Το ζήτημα όμως είναι  η εικόνα αυτή  είναι άσχημη για την πόλη και σαν πολίτες μόνο ευχαριστημένοι δεν μπορούμε να είμαστε.

Ένα ακόμη ερώτημα είναι πως είναι δυνατόν σ’ ένα νέο δίκτυο και σ’ ένα νέο έργο να υπάρχει βλάβη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την ασφαλτόστρωση. Εκτός και αν κάτω από την ασφαλτόστρωση υπάρχει ακόμη το παλιό δίκτυο. Ας ελπίσουμε να φτιάξει ο καιρός και να μπει ξανά άσφαλτος.

Σημειώνουμε πως οι εικόνες κα το video τραβήχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.