Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 17:39

Τελικά ποιες είναι οι ώρες αποκομιδής των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την φωτογραφία μας την έστειλε αναγνώστης της «Ν» το πρωί της Δευτέρας, στην οδό Ζαφειράκη λίγο πριν τις 9 το πρωί, τονίζοντας μας πως λόγω της αποκομιδής της ανακύκλωσης και των διπλοκαρκαρισμένων αυτοκινήτων, υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Σίγουρα το πρόβλημα των οδηγών που παρκάρουν παράνομα στην οδό Ζαφειράκη, δηλαδή διπλοπαρκάρουν εντείνουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα και δη αυτό της έλευσης του απορριμματοφόρου για την αποκομιδή των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης.

Από την στιγμή μάλιστα που ο δήμος Νάουσας δεν διαθέτει δημοτική αστυνομία, το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο καθώς η τροχαία τις περισσότερες φορές είναι απούσα.

Από και πέρα όμως εύλογο είναι και το ερώτημα αν την ώρα που η αγορά είναι ανοιχτή, είναι σώφρον να περνά το απορριμματοφόρο για την αποκομιδή των απορριμμάτων από το κέντρο της πόλης ή αν πρέπει να περνά πιο νωρίς όταν η αγορά είναι κλειστή και δεν υπάρχει κίνηση.

Τέλος, σε μια μικρή έρευνα που κάναμε δεν κατέστη δυνατό να βρούμε τις ακριβείς ώρες αποκομιδής απορριμμάτων του δήμου παρά μόνο τις περιοχές και τις μέρες που περνάνε τα απορριμματοφόρα. Αν το βρείτε μπορείτε να μας το στείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.