Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 18:40

Δρόμος με… κρατήρες!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε αναγνώστης της «Ν» και αποτυπώνουν ξεκάθαρα την κάκιστη κατάσταση του δρόμου από τα μνήματα μέχρι το βενζινάδικο του Μήτρου. Οι λακκούβες είναι πλέον σαν… κρατήρες, τη στιγμή που πρόκειται για το δρόμο  που διασχίζουν με τα αυτοκίνητα τους όχι μόνο οι Ναουσαίοι αλλά και οι επισκέπτες που επιθυμούν  να ανεβούν στο Βέρμιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, λίγο καιρό πριν ένας οδηγός δυστυχώς «μπήκε» σε μια από αυτές τις λακκούβες, η ζημιά στο λάστιχο και σε άλλα σημεία του αυτοκινήτου ήταν σοβαρή και αναγκάστηκε να μαζέψει το αυτοκίνητο οδική βοήθεια.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο Δήμος Νάουσας, θα προχωρήσει τουλάχιστον στη διόρθωση των σημείων αυτών αλλά και σε άλλων στο οδικό δίκτυο του Δήμου.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

 

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.