Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 17:07

Έτοιμο για τον... Τεντόγλου!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μας συγχωρείτε πραγματικά για την ειρωνία στον τίτλο, αλλά αυτή είναι η εικόνα στο διάδρομο του μήκους,  που αντίκρυσαν και.. αντιμετώπισαν οι αθλητές και προπονητές όλων των συλλόγων που ήρθαν στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας στα Κωνσταντινίδεια που διεξήχθησαν την προηγούμενη Κυριακή.

Ο διάδρομος όπως βλέπετε ξεκάθαρα είναι εντελώς κατεστραμμένος και γι αυτό το λόγο δεν διεξήχθηκε το αγώνισμα του μήκους αλλά ένα παρόμοιο, το Τετραθλούν το οποίο έγινε  στον δίπλα διάδρομο.

Καλες λοιπόν οι βραβεύσεις και οι χειραψίες όπως πολύ καλό και το έργο που ολοκληρώθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο, θέλουμε να πιστεύουμε όμως πως η επόμενη παρέμβαση θα είναι στο Δημοτικό Στάδιο, όχι μόνο στις κερκίδες αλλά και στο ταρτάν.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.