Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 20:20

Η τραγική κατάσταση των δημοτικών τουαλετών απέναντι από το Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος

 

Σε τραγική κατάσταση έχουν περιέλθει οι δημοτικές τουαλέτες απέναντι από το Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας. Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε ο συμπολίτης μας Δημήτρης Σπαθάκης και είναι φανερή η εγκατάλειψη και ο βανδαλσιμός που έχουν υποστεί από τους γνωστούς άγνωστους.

Για το θέμα έχουμε γράψει και στο παρελθόν αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να βρεθεί μια λύση, καθώς ο συγκεκριμένος  χώρος γίνεται βορά όλων όσων θέλουν διακαώς να καταστρέψουν τη δημοτική περιουσία. Βέβαια, εφόσον οι  τουαλέτες είναι δημοτικές και βρίσκονται σε κεντρικότατο σημείο στο δημοτικό μας πάρκο όπου περνάνε και πολλοί επισκέπτες, ο δήμος οφείλει να βρει μια λύση.

Γνωρίζουμε  πως στο παρελθόν οι τουαλέτες  ήταν κλειδωμένες και έχουν γίνει προσπάθειες να καθαριστεί ο χώρος και να βαφεί. Σε σύντομο χρονικό διάστημα όμως ο χώρος πάλι βρωμίζει και τώρα βλέπουμε πως κάποιοι σπάσανε τις πόρτες και η κατάσταση είναι πλέον τραγική, με  βρώμα και δυσωδία αλλά και κακόγουστα συνθήματα και μουτζούρες στους τοίχους.

Πιστεύουμε  πως ο δήμος Νάουσας οφείλει είτε να τοποθετήσει κάμερες στο χώρο είτε να έρθει σε συννενόηση με την αστυνομία η οποία  επίσης οφείλει να μεριμνήσει είτε με περιπολίες είτε ακόμη και με συλλήψεις, διότι αυτό δεν δύναται να συνεχιστεί. Θυμίζουμε  επίσης  πως την Κυριακή υπάρχει η 201η επέτειος της Επανάστασης και του Ολοκαυτώματος της Νάοσυας και δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η κατάσταση, ούτε τώρα ουτε ποτέ.

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.