Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 19:58

Ορθάνοιχτη η πόρτα της παλιάς χωματερής στην «Πλακένια»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ορθάνοιχτη είναι και πάλι,  η πόρτα της παλιάς χωματερής στην «Πλακένια ( η φωτογραφία τραβήχτηκε το απόγευμα) , σήμερα Σάββατο και όλη ημέρα, γεγονός που και πάλι γεννά λογικά ερωτηματικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράψαμε για το συγκεκριμένο θέμα. Σας θυμίζουμε το σχόλιο «Μπάτε σκύλοι αλέστε» και πάλι για το ίδιο θέμα αλλά απ ότι φαίνεται σου «κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα».

Η χωματερή θα έπρεπε να είναι κλειστή, με κλειδωμένη την πόρτα ούτως ώστε να μην μπορεί οποιοσδήποτε να μπει μέσα, παρά μόνο ο εργολάβος που θα εκτελέσει και την αποκατάσταση του χώρου. Άλλωστε ο δήμος Νάουσας μεταφέρει τα απορρίμματα του στην ΧΥΤΑ Έδεσσας έτσι δεν είναι;

Δεν ξέρουμε αν η πόρτα ήταν ανοικτή λόγω του εργολάβου ο οποιος εγκαταστάθηκε στο χώρο σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ακόμη και έτσι να είναι όμως, η πόρτα  θα έπρεπε να κλείσει και πάλι. Αυτή τη στιγμή, οποιοσδήποτε στην κυριολεξία, μπορεί να μπει να εναποθέσει σκουπίδια ή και να βάλει φωτιά (εμπρησμό) σε παλαιότερα απορρίμματα της χωματερής.

Άλλωστε η ίδια η πυροσβεστική είναι σχεδόν σίγουρη πως η τελευταία φωτιά στη χωματερή οφείλεται σε εμπρησμό. Λογικό, αφου ο καθένας μπορεί να μπει στην ΧΑΔΑ και να κάνει ότι θέλει… Θα σοβαρευτούμε επιτέλους;

 

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Σχετικά Άρθρα