Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 13:21

Τελικά το γήπεδο μπάσκετ έξω από το Κλειστό είναι χώρος παρκινγκ αυτοκινήτων;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η φωτογραφία και το σχόλιο εστάλη από αναγνώστη της «Ν» και αφορά τη στάθμευση αυτοκινήτων μέσα στο γήπεδο μπάσκετ έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο της Νάουσας.

 

«Καλησπέρα! Στο γήπεδο είμαι από μικρό παιδί! Θυμάμαι τον εαυτό μου κάθε Σάββατο πρωί πηγαίναμε με φιλαράκια να παίξουμε μπάσκετ.  Πάντα όμως αντιμετωπίζαμε ένα πρόβλημα!

Πάντα υπήρχαν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα μέσα σε αθλητική εγκατάσταση χωρίς να τους νοιάζει ότι θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ! Και αν κάναμε ένα ατύχημα πάνω στο παιχνίδι ήμασταν υποχρεωμένοι  να αντικαταστήσουμε την ζημιά! Δεν θυμάμαι ποτέ καμιά δημοτική αρχή και κανένας αρμόδιος να διορθώσει αυτήν την κατάσταση! Και πάλι σήμερα το ίδιο γεγονός σημειώθηκε. .....μετά από καιρό που ξανά πήγα να παίξω μπάσκετ! Ας ελπίσουμε αυτή την φορά να επέμβει κάποιος να βρεθεί λύση για αυτό το πρόβλημα που το γνωρίζουμε όσοι είμαστε " τα παιδιά του γηπέδου " ! Μόνο εμείς ξέρουμε καλά αυτό το πρόβλημα ..».

 

Το ερώτημα που τίθεται είναι απλό; Τελικά το γήπεδο αυτό χρησιμοποιείται ως χώρος άθλησης, άρα ως γήπεδο μπάσκετ ή έχει γίνει επίσημα χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων; Και αν ναι υπάρχει κάποια σχετική απόφαση; Η αλήθεια είναι πως και εμείς στα παιχνίδια του Ζαφειράκη Νάουσας παρκάρουμε μέσα στο γήπεδο, το ζήτημα είναι αυτό είναι σωστό ή όχι;

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.