Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 10:34

«Ποτάμι» η Κοραή…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις φωτογραφίες και το βίντεο μας τα έστειλαν κάτοικοι που διαμένουν στον Οδό Κοραή και περιγράφει το τι συμβαίνει σήμερα το πρωί εκεί, στον δρόμο όπου γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης εδώ και δυο περίπου μήνες.

Αρκετοί από τους κατοίκους είναι εξαγριωμένοι, διότι όπως μας είπαν οι εργασίες έχουν φθάσει όπως προαναφέραμε τους δυο μήνες ενώ εδώ και 15 ημέρες δεν έχει γίνει καμία εργασία.

«Αυτή είναι η λασποΚοραη, πριν τον 15αυγουστο έχει να εμφανιστεί άνθρωπος εδώ από συνεργείο», μας είπαν χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς σήμερα, με την ισχυρή νεροποντή ουσιαστικά η οδός μετατράπηκε σε ποτάμι, ενώ ο δρόμος τείνει να γίνει πλέον και εστία μόλυνσης καθώς αδέσποτα σκυλιά αφοδεύουν.

 

Η «Ν» είχε επισημάνει με παλαιότερο άρθρο της πως ο συγκεκριμένος δρόμος θα είναι και ο πιο δύσκολος όσον αφορά την ασφαλτόστρωση του λόγω των πολλών προβλημάτων που έχει το δίκτυο της ΔΕΥΑΝ. Το ζήτημα είναι πως οι κάτοικοι ναι μεν κάνουν υπομονή, γνωρίζοντας πως όταν γίνει η ασφαλτόστρωση σίγουρα θα αποζημιωθούν αλλά μέχρι τότε υπάρχουν αρκετά προβλήματα, όπως το σημερινό με την ξαφνική νεροποντή.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.