Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 13:27

Τα μαζεύουμε και μετά… στο ποτάμι!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το μείζον θέμα του Αγίου Νικολάου και συγκεκριμένα το ζήτημα του καθαρισμού των φύλλων, τα οποία δυστυχώς πετιούνται στη συνέχεια μέσα στην Αράπιτσα, θίγει με φωτογραφίες και σχόλιο, αναγνώστης της «Ν».

Προφανώς το θέμα δεν είναι τωρινό, πάντα τα φύλλα, είτε μαζεύονται και ουσιαστικά πετιούνται μετά στις όχθες και μέσα στην Αράπιτσα ή καίγονται. Δυστυχώς εν έτη 2018, δεν έχουμε φροντίσει για την αξιοποίηση τους, ίσως μέσω μιας μονάδας βιομάζας.

«Φοβερή δουλειά γίνεται στον Άγιο Νικόλα από τους υπαλλήλους του Δήμου που φροντίζουν να είναι καθαρό το μέρος από τα φύλλα που πέφτουν τώρα το Φθινόπωρο! Πριν πούμε συγχαρητήρια όμως οι εικόνες δείχνουν πού μαζεύονται τα φύλλα ή μάλλον που τα ρίχνουν τα φύλλα για να μην τα μαζέψουν σε κάποιο μέρος. Μέσα στο ποτάμι!.Ω Ναι. Η εύκολη κ αποτελεσματική λύση! Γιατί το ποτάμι όλα τα παίρνει! Αλλά που τα πάει τα φύλλα κ τι προβλήματα δημιουργεί πιο κάτω γιατί να νοιάξει τους υπαλλήλους? Ας βάλει μια τάξη ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας στους υπαλλήλους του που με τόσο κόπο καθαρίζουν και ρίχνουν τα φύλλα μέσα στο ποτάμι για να περπατάμε όλοι εμείς στο καθαρό γρασίδι! Έλεος..

 

 

 

 

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.