Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 11:07

Κι όμως, η Αθηνά Βέρμη νίκησε

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Του Βαλάντη Λιόλιου

 

Τώρα που ουσιαστικά τελείωσε ο τελικός του The Voice , μπορούμε να δούμε με μεγαλύτερη ψυχραιμία την πορεία της δικής μας Αθηνάς Βέρμη.

Ναι, δεν υπάρχει λάθος στον τίτλο, πιστεύουμε ακράδαντα πως η Αθηνά Βέρμη νίκησε. Νίκησε με την συνολική της πορεία καθώς το μουσικό talent show καλώς ή κακώς την βοήθησε και θα την βοηθήσει από εδώ και πέρα να καθιερωθεί και να κάνει την καριέρα που της αξίζει στο χώρο του τραγουδιού.

Η Αθηνά είναι ερμηνεύτρια και έχει έναν μοναδικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή της και την πορεία της. Έχει ένα στόχο και παλεύει γι αυτόν εδώ και χρόνια. Και όποιος θέλει κάτι πολύ στο τέλος το καταφέρνει. Η Αθηνά μπήκε στο The Voice, πραγματοποίησε μια εκπληκτική πορεία, είχε ως coach την αγαπημένη της Ελεωνόρα Ζουγανέλη και έφτασε στον τελικό.

Και το κατάφερε αυτό ερμηνεύοντας ποιοτικά ελληνικά τραγούδια μέχρι το τέλος. Εξηγούμαστε, το The Voice είναι ένας διαγωνισμός που λειτουργεί με κάποια στάνταρ. Έχει ένα κοινό το οποίο σε όλο τον κόσμο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, λατρεύει περισσότερο τα τραγούδια με αγγλικό στίχο  και όχι στην εκάστοτε γλώσσα στην οποία πραγματοποιείται  το talent show.

Η Αθηνά είναι μια κοπέλα από τη Νάουσα Ημαθίας η οποία τραγουδάει έντεχνα επί τω πλείστον τραγούδια και με αυτή τη λογική η οποία περιείχε και ρίσκο αλλά ήταν επιλογή της εξαρχής,  κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν η Αθηνά ερμήνευε  τραγούδια με αγγλικό στίχο, πιο αρεστά στο μεγαλύτερο κοινό του talent show που είναι μικρότερης ηλικίας και επίσης φανταστείτε ποια θα ήταν η εξέλιξη αν η Αθηνά καταγόταν από μια μεγαλύτερη πόλη, π.χ. από την Κύπρο, τη οποία το κοινό  λατρεύει τέτοιου είδους Talent Shows.

Κι όμως, η Αθηνά τα κατάφερε όπως  τραγούδησε και ο τεράστιος Frank Sinatra, «My way», με τον δικό  της μοναδικό τρόπο.

Γι αυτό την αγαπάμε, τη στηρίζουμε και είμαστε σίγουροι πως θα χαράξει μια λαμπρή πορεία στο χώρο του έντεχνου ποιοτικού τραγουδιού.

 

Keep doing it your way Αθηνά