Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 21:40

Τουαλέτες…. ερμητικά κλειστές!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος
 
 
Χάρη στην δική σας συμμετοχή με σχόλια και  παρατηρήσεις το θέμα με την παντελή έλλειψη δημόσιων τουαλετών στον Άγιο Νικόλαο και στην πόλη της Νάουσας συνεχίζεται.
Όπως μας πληροφόρησε αναγνώστης της «Ν» το κτίριο που φωτογραφίσαμε στο προηγούμενο ρεπορτάζ υποτίθεται ότι έχει μετατραπεί σε ιατρείο ( το οποίο φυσικά είναι κλειστό και δεν λειτουργεί).

Βέβαια στο κτίριο αυτό ήταν οι τουαλέτες παλαιότερα αλλά από την πίσω πλευρά όπου η πόρτα τώρα έχει κτιστεί  (Φωτογραφία).
 
 
Ναι, υπάρχουν τουαλέτες αλλά είναι.. κρυμμένες και κλειστές!
 
 Τελικά υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες στον Άγιο Νικόλαο οι οποίες είναι πίσω από την ξύλινη περίφραξη αλλά όπως διαπιστώσαμε είναι και αυτές κλειστές και μέσα στη βρώμα, καθώς  οι επισκέπτες πολλές φορές αφού βρίσκουν κλειδωμένες τι πόρτες κάνουν την ανάγκη τους έξω από αυτές.

Σύμφωνα με όσα μας σχολίασε εκπρόσωπος της Ενορίας Αγίου Δημητρίου Νάουσας, πολλές φορές έχουν υπάρξει διαμαρτυρίες από την εκκλησία, διότι στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου (ένα από τα ομορφότερα του δήμου μας) τελούνται ουκ ολίγα μυστήρια (γάμοι και βαφτίσεις).  Ο κόσμος που έρχεται αναζητεί  τουαλέτα και μη μπορώντας να πράξει διαφορετικά  αναγκαστικά πηγαίνει  στο ξενοδοχείο ή…. στην ύπαιθρο.
 

Κλειστές και στο δημοτικό πάρκο της Νάουσας
 
Προχωρήσαμε όμως  παρακάτω. Επισκεφθήκαμε τις δημόσιες τουαλέτες στο δημοτικό πάρκο της Νάουσας. Η κατάσταση τριτοκοσμική και εκεί. Οι τουαλέτες είναι κλειστές ( έχουν καρφωθεί ξύλα στην είσοδο της πόρτας)   και ο χώρος είναι βρώμικος… Ελπίζουμε το θέμα να ευαισθητοποιήσει τη νέα δημοτική αρχή και να τεθεί ως άμεση προτεραιότητα, για να υπάρξει λύση.

 Κλειστές και βρώμικες οι τουαλέτες στον Άγιο Νικόλαο


Κλειστές και στο δημοτικό πάρκο της Νάουσας


Βρώμα και δυσωδία έξω απο τις τουαλέτες στο δημοτικό πάρκο
 

Σχετικά Άρθρα