Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 20:20

Η φωνή της λογικής!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Του Θανάση Μυλωνά
 
Χρειάστηκε να περάσει ένα διάστημα μέχρι να βρεθεί κάποιος να πάρει την πρωτοβουλία και να μιλήσει ανοιχτά και χωρίς περιστροφές για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του Δημάρχου Νάουσας κ. Κουτσογιάννη και των εκλεκτών του στη διοίκηση του Δήμου.
Αυτά που ολόκληρη η κοινωνία της Νάουσας σιγοψιθύριζε μήνες τώρα,  βγήκε να τα πει δημοσίως, προστατεύοντας πράλληλα το δημόσιο συμφέρον, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Προκόπης Μπίλης
Είναι γεγονός πως δεν συνηθίζεται για μια δημοτική αρχή με ευρεία πλειοψηφία να εμφανίζει σημάδια διάσπασης από τους πρώτους μήνες στην εξουσία, να όμως που αυτό συμβαίνει στη διοικούσα παράταξη. Φαίνεται ότι ο «Κοινός Τόπος» δεν είναι πλέον κοινός για όλους τους μετέχοντες σε αυτόν καθώς οι επιλογές του κ. Κουτσογιάννη έχουν φέρει αρκετούς και ένθερμους μάλιστα υποστηρικτές του απέναντι του. Η περίπτωση δεν είναι απλή καθώς δεν πρόκειται απλά για δυσαρεστημένους συμβούλους που δεν πήραν κάποια θέση, (άλλωστε πέντε χρόνια θητείας είναι αρκετός χρόνος για να μοιραστούν τα αξιώματα), αλλά για διαφωνούντες με καίριες αποφάσεις του Δημάρχου αναφορικά με τον τρόπο που χειρίζεται τα δημοτικά θέματα.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ο κ. Μπίλης, γνωστός στην κοινωνία μας, για τη σοβαρότητα, το ήθος και τον επαγγελματισμό του, δεν άντεξε να κλείνει άλλο τα μάτια σε όσα γίνονται τους τελευταίους μήνες στη Νάουσα. Το σημαντικό είναι πως εντός της συμπολίτευσης είναι και άλλοι που συμφωνούν με τον κ. Μπίλη απλά δίνουν πίστωση χρόνου στον επικεφαλής της παράταξής τους να αλλάξει γραμμή πλεύσης. Αν αυτό δεν γίνει και ο κ. Κουτσογιάννης συνεχίσει να έχει τις ίδιες απόψεις περί της διοίκησης του δήμου, πολύ σύντομα θα δούμε αποσχίσεις και ανεξαρτητοποιήσεις. 
Στον «Κοινό Τόπο» πρέπει να θεωρήσουν ως χρήσιμη τη δημόσια επιστολή – παρέμβαση του κ. Μπίλη και να συνετιστούν από το περιεχόμενό της. Να ακούσουν το καμπανάκι ως μια φωνή λογικής και αλλάζουν τρόπο σκέψης, σε διαφορετική περίπτωση σύντομα θα ακούσουν καμπάνες και μάλιστα με πολλά ντεσιμπέλ. 
 
 
 

Σχετικά Άρθρα