Συνεχίζονται με επιτυχία και με ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο του “Naoussa Summer Festival 2024”. Η είσοδος σε όλες τις επόμενες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό. Το αναλυτικό πρόγραμμα για τον μήνα Ιούλιο έχει ως εξής:

Ο Δήμος Νάουσας ξεκίνησε εδώ και μερικές μέρες η  διάθεση καυσόξυλων από το Δημοτικό Δάσος.

Στο πλαίσιο της πιστής εφαρμογής μιας πολιτικής που χαρακτηρίζεται από συλλογικότητα, κινητικότητα, εξωστρέφεια  αλλά και ενεργού στήριξης του πολιτισμού, ως μέσου κοινωνικής συνοχής και ψυχικής ανάτασης, η Π.Ε. Ημαθίας, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνου Καλαϊτζίδη και μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα Απόστολου, οργάνωσε αποστολή συμμετοχής από την Ημαθία στο Φεστιβάλ Επταπυργίου.

Με την Ζωή Καραλιοπούλου να κερδίζει την 1η θέση στα 80εμπ.και την 2η θέση στο ύψος, με τον Γρηγόρη Τσιάτσιο να κερδίζει την 1η θέση στα 5.000μ βάδην και  με πολλά ατομικά ρεκόρ επέστρεψαν οι 5 αθλητές της Γ.Ε. Νάουσας απο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κ16(Βόρειος Όμιλος), που έγινε στην Ελευθερούπολη -Καβάλας το Σάββατο 13 & την Κυριακή 14/7. 
Σελίδα 1 από 762