Αρχείο


1) Ένας θεαματικός αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Πισοδέρι της Φλώρινας στις 8/03/15.Το αγώνισμα του ski cross έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο χιονοδρομικό στίβο εντυπωσιάζοντας θεατές και αθλητές.
Συνδυασμός αντοχής με στοιχεία δεξιοτήτων από τα αλπικά αγωνίσματα δημιούργησε ένα εξαιρετικό θέαμα. Ο τίτλος που αποδόθηκε από τους υπεύθυνους του αθλήματος Τα Χρυσά Κορίτσια του ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ δεν είναι τυχαίος. Σε όλες τις κατηγορίες των κορασίδων οι αθλήτριες μας κέρδισαν χρυσά μετάλλια. Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΡ.ΑΝΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ –ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ SKI CROSS Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου Φλώρινας
Κορασίδες 2: 1η Αναστασιάδου Ελίζα
Κορασίδες 1: 1η Γιαννακοβίτη Φαίη
Παγκορασίδες: 1η Γιαννακοβίτη Στελλίνα - 4η Μπαξεβάνου Ολίνα
Παμπαίδες: 6ος Κριτόπουλος Γεώργιος

2) Στο χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου Καστοριάς, βρέθηκαν οι αθλητές αλπικού του Ε.Ο.Σ Νάουσας, των κατηγοριών Παίδων 1-Κορασίδων 1 και Παίδων 2 –Κορασίδων 2, το Σαββατοκύριακο 7-8/3/2015, προκειμένου να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα ωστόσο, δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση του αγώνα, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μόνο το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης. Η συνέχεια του Πρωταθλήματος θα δοθεί το επόμενο Σάββατο 14 Μαρτίου στο Πήλιο με το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων1-Κορασίδων1 8/3/2015

τεχνική κατάβαση
Κορασίδες 1 4η Φραγκοπούλου Καλλιόπη
Κορασίδες 2 3η Πασχάλη Αλεξάνδρα
Παίδες 2 3ος Καρακάσης Γιώργος