Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 12:53

Έμπρακτα δίπλα στον Ημαθιώτη αγρότη, στον επιχειρηματία και στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς ο Τάσος Μπαρτζώκας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη μεγαλύτερη έκθεση διεθνούς εμπορίου φρούτων «FRUITLOGISTICA» παρευρέθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, αποδεικνύοντας με πράξεις ότι βρίσκεται κοντά στον αγροτικό και επιχειρηματικό κόσμο της Ημαθίας.

Δηλώνοντας την απερίφραστη στήριξη του στην υγιή επιχειρηματικότητα και τους καλλιεργητές και εμπόρους της Ημαθίας, ο Τάσος Μπαρτζώκας δε μπορούσε, εκ του θεσμικού του ρόλου πλέον, να απουσιάζει από, την κατά κοινή ομολογία, ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση, μέσω της οποίας προβάλλεται το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ημαθίας, δηλαδή τα αγροτικά προϊόντα της.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο βουλευτής βρέθηκε στα περίπτερα πολλών εκ των συμμετεχόντων Αγροτικών Συνεταιρισμών, καθώς και σε αυτό του Επιμελητηρίου Ημαθίας, διαπιστώνοντας και ο ίδιος τη δυναμική παρουσία τους.

Κατά την επαφή μαζί τους, αναδείχτηκαν ξανά τα ζητήματα που θέτουν εμπόδια στην τόνωση της παραγωγικότητας των καλλιεργητών, όπως το ζήτημα των εργατών γης, τα δασικά θέματα καθώς και η ανάγκη ανοίγματος νέων αγορών.

Πλέον των προαναφερθέντων εμποδίων, τα οποία ο Τάσος Μπαρτζώκας, με θεσμικές παρεμβάσεις έχει θίξει ήδη στην κεντρική διοίκηση, συζητήθηκε η προοπτική ενίσχυσης της προβολής των αγροτικών προϊόντων της Ημαθίας, μέσω ολοκληρωμένου σχεδίου. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Τάσος Μπαρτζώκας συμφώνησε ότι είναι απαραίτητο να γίνουν προσεκτικά βήματα, τα οποία είναι έτοιμος να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις.

 

 

Με αφορμή τη διοργάνωση «FRUITLOGISTICA» ο βουλευτής Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας δήλωσε:

«Το σήμα αναγνωρισιμότητας της Ημαθίας, αλλά και όλης της Ελλάδας, είναι το αγροτικό προϊόν της. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω και ο ίδιος πόσο δυναμική είναι η παρουσία της Ημαθίας στην έκθεση και πόσες ευκαιρίες νέων αγορών για τα εξαιρετικά προϊόντα μας ανοίγονται. Η δύναμη είναι πάντα στο μαζί, και εγώ δηλώνω ότι στέκομαι μαζί με τους αγρότες μας και όλους τους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής.»