Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 00:01

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Παλιά Μητρόπολη Έδεσσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων, θα στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της στην αυλή της Παλιάς Μητρόπολης Έδεσσας, την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 6 μ.μ.

 Τον στολισμό θα κάνουν τα παιδιά του 9ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας και του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Λουτροχωρίου με στολίδια που φιλοτέχνησαν τα ίδια. Θα ακουστούν χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Παιδική Χορωδία του Νέου Ωδείου Έδεσσας.

Hεκδήλωση θα συνεχιστεί εντός του ναού της Παλιάς Μητρόπολης, όπου στις 7μ.μ., τα χορωδιακά σύνολα του Νέου Ωδείου Έδεσσας θα ερμηνεύσουν ύμνους και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης. Συμμετέχουν η Νεανική Χορωδία Έδεσσας υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Γκουράνη και η Παιδική Χορωδία Έδεσσας υπό τη διεύθυνση της Θεοδώρας Γκουράνη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

Πληροφορίες: Γιώργος Σκιαδαρέσης, Γιώργος Σταλίδης, Αρχαιολόγοι

Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, 580 05, Πέλλα, Τηλ. 23820 31160

Αριθμ. Τηλ/τυπίας: 23820 33092

Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, Έδεσσα, Αριστοτέλους 16, Τηλ. 23810 24356

Ηλ. Δ/νση:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δελτία Τύπου και φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις της Εφορείας

δημοσιεύονται στους παρακάτω κόμβους:

http://www.pella-museum.gr

https://www.facebook.com/pages/-Archaeological-Museum-of-Pella/

Σχετικά Άρθρα