Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 19:59

Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την εγκατάσταση αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας «Αιολική Βερμίου Α.Ε.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την εγκατάσταση  αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας «Αιολική Βερμίου Α.Ε.»

Εν όψει  ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας,  που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα,  με θέμα τη γνωμοδότηση  επί του  "Φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την Τροποποίηση της με α.π. οικ. 170044/09-01-2014 Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) του έργου ‘‘Αιολικός Σταθμός Παραγωγής  Ηλεκτρικής Ενέργειας Συνολικής Εγκατεστημένης Ισχύος 315 MW στο όρος Βέρμιο, Δήμων Βέροιας & Νάουσας, Π.Ε. Ημαθίας (Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας), Δήμου Εορδαίας, Π.Ε. Κοζάνης (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας)’’, της εταιρείας  «ΑΙΟΛΙΚΗ ΒΕΡΜΙΟΥ Α.Ε.»,  το σχετικό link  από την ιστοσελίδα του δήμου, όπου έχει αναρτηθεί η εν λόγω μελέτη:

https://www.naoussa.gr/news/announcements/anartisi-fakelou-meletis-perivallontikon-epiptoseon(mpe),-aioliki-vermiou-4474