Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2016 10:34

Ο Ζούκερμπεγκ παρακολουθεί τα πάντα στο Facebook

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 «Μεγάλος Αδελφός» αποδεικνύεται ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ που, όπως φάνηκε, ξεψαχνίζει κάθε post και comment που «ανεβαίνει» στο timeline.

Εκτός από πρωτοπόρος, ο Ζούκερμπεργκ είναι και ετοιμόλογος, καθώς έδωσε με ανάρτησή του αποστομωτική απάντηση σε χρήστη του Facebook.

Η κυρία Darlene Hackemer Loretto ανέβασε στο λογαριασμό της ένα σχόλιο, στο οποίο αναφερόταν στον «σπασίκλα» ιδρυτή του Facebook και στις συμβουλές που δίνει στις εγγονές της, με αποτέλεσμα ο mr Facebook να απαντήσει, προκαλώντας σοκ στην κατά τα άλλα συμπαθέστατη γιαγιά.

«Λέω συνεχώς στις εγγονές μου να τα φτιάξουν με τον σπασίκλα (nerd) του σχολείου τους, γιατί μπορεί να γίνει ένας Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Τον ευχαριστώ πολύ για το Facebook. Ηρθα ξανά σε επαφή με τους συγγενείς μου, πολλούς παλιούς φίλους και συμμαθητές», έγραψε στον τοίχο της η Hackemer με τον Ζούκερμπεργκ να απαντά, «Ακόμα καλύτερα θα ήταν να τις ενθαρρύνεις να γίνουν οι ίδιες ο σπασίκλας του σχολείου ώστε να εξελιχθούν στον επόμενο επιτυχημένο εφευρέτη!».

 

Πηγή: http://www.newsbomb.gr

 

Σχετικά Άρθρα