Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 20 Μαϊος 2020 17:33

Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας: « Στηρίζουμε το αίτημα για σύσταση ΕΝΙΑΙΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ (ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ) και τη δυνατότητα για αναβάθμιση των ΔΕ»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το  Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Νάουσας διαφωνεί με την πρόθεση της κυβέρνησης να διχάσει το νοσηλευτικό προσωπικό  με τη δημιουργία ξεχωριστών νοσηλευτικών κλάδων. Ένα για τους ΠΕ –ΤΕ και έναν για τους ΔΕ.

Πριν λίγες μέρες   η κυβέρνηση  ευχαριστούσε το νοσηλευτικό προσωπικό για την υπεύθυνη στάση που κράτησε στην κρίση του COVID .Σήμερα αντί να κρατήσει την στάση που αρμόζει απέναντι σ αυτούς τους εργαζόμενους, τους τιμωρεί. Προσπαθεί να τους διχάσει, να δημιουργήσει  ανισότητες ανάμεσα σε συναδέλφους. Ανάμεσα σε ανθρώπους που συνεργάζονται για τριάντα συναπτά έτη. Αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε μια κυβέρνηση που βγήκε ασπροπρόσωπη από  το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της. Χάρη σ αυτούς μπορεί να νιώθει περήφανη κυβέρνηση απέναντι σ όλους τους ευρωπαίους και παγκοσμίως  για την ήπια έξοδο της χώρας από τον ιο COVID.

Στηρίζουμε το αίτημα για σύσταση ΕΝΙΑΙΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ (ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ) και τη δυνατότητα για αναβάθμιση των ΔΕ.

Συνεχίζουμε τους αγώνες μας για τα δίκαια αιτήματα μας. Κάνουμε Στάση Εργασίας στο προαύλιο χώρου του νοσοκομείου μας  στις 21/05/2020,όπως όλα το νοσοκομεία της χώρας, με την ελπίδα να αφυπνίσουμε  το Υπουργείο Υγείας  και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

 

            Ο Πρόεδρος                                                              Η Γραμματέας

ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ                                                 ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ